Matsedel - Springkällan
Restaurang Springkällan är öppen för allmänheten även på helgerna.
Öppettider
Försäljning av matlådor mellan klockan 11.00–11.30 och klockan 12.00–13.30.
Restaurangen är öppen mellan klockan 12.00–13.30.
Vecka 16 15/4–21/4
Måndag
Köttfärssås och spagetti
Tisdag
Kokt fisk, ägg och persiljesås serveras med potatis
Onsdag
Stekt fläsk, löksås och potatis
Torsdag
Kycklinggryta med curry serveras med ris eller potatis
Fredag
Biff á la lindströmslåda, sås och potatis
Lördag
Kalops och kokt potatis
Söndag
Skinkstek, gräddsås och potatis
Vecka 17 22/4–28/4
Måndag
Köttbullar och stuvade makaroner
Tisdag
Stekt strömming och potatismos
Onsdag
Korvgryta med paprika och tomat serveras med ris eller potatis
Torsdag
Blomkål och bacongratäng serveras med potatis
Fredag
Kokt köttkorv och rotmos
Lördag
Rödspätta, Sandefjordssås och potatis
Söndag
Gräddig fläskgryta med timjan serveras med potatis
Vecka 18 29/4-5/5
Måndag
Kycklinggryta, ris eller potatis
Tisdag - Valborgsmässoafton
Kålpudding, brunsås och potatis
Onsdag - Första maj
Fiskgratäng med apelsin och chili serveras med potatis
Torsdag
Falukorv och stuvade morötter serveras med potatis
Fredag
Panerad fisk, kall sås och potatis
Lördag
Dillkött och kokt potatis
Söndag
Fläskkarré, sås och potatis
Denna sida uppdaterades av Carl-Johan Uhlin