Matsedel - Springkällan
Restaurang Springkällan är öppen för allmänheten även på helgerna.

Öppettider
Försäljning av matlådor mellan klockan 11.00–11.30 och klockan 12.00–13.30.
Restaurangen är öppen mellan klockan 12.00–13.30.
Vecka 38 18/9–24/9
Måndag
Kokt köttkorv och rotmos
Tisdag
Stekt fläsk, löksås och potatis
Onsdag
Fiskgratäng med dill och kaviar, potatis
Torsdag
Dillkött och kokt potatis
Fredag
Springkällans lasagne
Lördag
Laxgratäng och kokt potatis
Söndag
Fläskkarré, pepparsås och potatis
Vecka 39 25/9–1/10
Måndag
Bogfläskgryta med plommon, kokt potatis
Tisdag
Isterband och dillstuvad potatis
Onsdag
Cowboysoppa
Pannkaka
Torsdag
Köttfärsgratäng med skivad potatis
Fredag
Panerad fisk, kall sås och potatismos
Lördag
Stek, bearnaisesås och klyftpotatis
Söndag
Kyckling, rosépepparsås och potatis
Vecka 40 2/10–8/10
Måndag
Köttfärssås och spagetti
Tisdag
Kokt fisk, ägg- och persiljesås, potatis
Onsdag
Stekt fläsk, palt, vitsås och potatis
Torsdag
Kycklinggryta med curry, ris eller potatis
Fredag
Ugnsfärs med lingon, brunsås och potatis
Lördag
Kalops, kokt potatis och rödbetor
Söndag
Skinkstek, gräddsås och potatis
Denna sida uppdaterades av Carl-Johan Uhlin