Rättviks kommun
Rättviks kommun

Jobba i Rättviks kommun

Collage med fiolspel och lasershow.

Olika evenemang i Rättviks kommun. Foto: © Magnus Andersson.

Rättvik – livskvalitet in på knutarna. Lev din dröm i Rättvik!
Här, mitt i vackra Siljansbygden kan du skapa ett meningsfullt och rikt liv. Du bor och arbetar med vår vackra unika natur som närmsta granne. Finn lugnet på landsbygden med vildmarken inpå knuten. Eller lev mer centralt i Rättviks centrum med affärer, stränder, mysiga caféer och bra kommunikationer. Du väljer.

Där tradition möter framtid

Under devisen ”Där tradition möter framtid” vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia. Rättvik kännetecknas av småskalighet och entreprenörsanda där ledorden är tillväxt och tillsyn. Vi har ett rikt kultur- och föreningsliv. Största arbetsgivare är Rättviks kommun med cirka 1 100 medarbetare fördelade på fyra förvaltningar.

Vi skapar möjligheter tillsammans

Hos oss i Rättviks kommun får du möjlighet att nyttja din spetskompetens och samtidigt lära och utvecklas. Med hjälp av moderna arbetsverktyg och molnbaserade lösningar ökar vi tillgängligheten och flexibiliteten i våra verksamheter. Vår ambition och drivkraft är att leverera en väl fungerande samhällsservice och välfärd med allt ifrån närhet till förskolor och byskolor till bibliotek och omsorgsboenden.

I Rättvik skapar vi möjligheter tillsammans!

  • Utvecklande arbetsplatser
  • Trygga ledare och medarbetare
  • Ett gediget hållbarhetsarbete
  • Med närhet till hela världen
  • Du gör skillnad hos oss i Sveriges viktigaste jobb!

Sök jobb i Rättvik – där tradition möter framtid!

Välkommen!

Prenumerera på våra lediga jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. så får du löpande information om vilka möjligheter som finns hos oss.

Rättviks kommun är med i Rekryteringslots som erbjuder medflyttarservice, läs mer på www.rekryteringslots.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

"Jobba i Rättviks kommun" på Facebook

Följ "Jobba i Rättviks kommun" på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här får du ta del av oss som arbetsgivare, varför våra medarbetare väljer att jobba i Rättvik och mycket, mycket mer.

Kontakt

HR-chef

Pellgård, Anki
0248-70 110

Näringslivschef

Tf Martin Clarstedt
0248-70 512

Kommunalråd

Jonny Jones
0248-70 250