Bemanning

Många händer som tillsammans formar ett hjärta.

Är du den där vardagshjälten som kan rycka in när det behövs? Sök till oss där du får möta människor, vuxna eller barn, i ditt arbete.

Vi behöver vikarier till enheterna

  • Vård och omsorg
  • Stöd och omsorg
  • Kost
  • Städ
  • Förskola
  • Fritids och skola

Som vikarie har du en viktig roll att fylla i våra verksamheters dagliga arbete och funktion. Du sätter individen i fokus, har ett pedagogiskt förhållningssätt samt ett genuint intresse för att arbeta med och hjälpa människor. Vi sätter ett högt värde på både flexibilitet och ansvarstagande hos våra medarbetare. Här finns flera givande arbeten där du har möjligt att göra skillnad i vuxna och barns vardag.

Nya vikarier rekryteras löpande till verksamheterna. Innan anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det finns alltid en annons på sidan Lediga jobb i kommunen så du kan skicka in en intresseanmälan när som helst.

Alla vikarier som arbetar hos oss får en egen kalender i Vikariebanken. I din kalender lägger du in när du är tillgänglig för att bli bokad på arbetspass. Som timvikarie har du möjlighet att arbeta i flera olika verksamheter.

Kontakt

Rättviks kommun
Bemanningsenheten
795 80 Rättvik

Bemanningsassistenter

0248-70 100 eller meddelandefunktionen i Vikariebanken (endast för dig som anställd och har inloggningsuppgifter till Vikariebanken).

Bemanningssamordnare

Linda Hansson

Rekryteringssamordnare

Mia Tull

Enhetschef

Marie Staffas
0248-70 403