Inbjudan till Seniorkul - 65+

Seniorkul verkar vara populärt! Vårens grupp är redan fulltecknad. För er som inte kom med denna gång, så kommer en ny chans till hösten. Håll kolla på annons som kommer i sommar/höst.

Vi har glädjen att för andra gången i Rättviks kommun kunna erbjuda Seniorkul, en kostnadsfri aktivitet för dig som är pensionär och som vill hitta nya och roliga sätt att röra dig. Kanske få nya vänner eller hitta tillbaka till gamla.

Du kommer att få prova på ett smörgåsbord av idrotter och träningsformer. Aktiviteter som erbjuds av kommunens idrottsföreningar och andra organisationer. Exempel tennis på studs, falltrygghetsträning, padel, balansövningar med mera.

Målet med Seniorkul är att få en utökad motivation att röra på sig, hitta nya träningsformer utifrån egna förutsättningar, lära sig nya saker och ha roligt på vägen.

Upplägg

Seniorkul pågår under elva veckor med start 26 mars 2024 och slutar den 4 juni 2024. Vi kommer att träffas två gånger i veckan, på tisdagar och torsdagar mellan klockan 14–15.30. Träffarna leds av våra utbildade ledare Benny Nyström och Håkan Lönnar.

Alla deltagare är olycksfallsförsäkrade genom Riksidrottsförbundet (Folksam).

Det är aldrig för sent att börja träna!

Välkomna!

Rättviks kommun, föreningar i Rättvik i samarbete med RF-SISU Dalarna.
Med stöd från Allmänna Arvsfonden.

Inbjudan Pdf, 198.9 kB.