Rättviks Handel

Rättviks Handel ligger alldeles intill riksväg 70 med Siljans strand så nära att du sommartid kan ta ett dopp mellan besöken i våra butiker.

Handeln finns både på Torget utanför järnvägsstationen med många parkeringsplatser och på Storgatan i centrum som sommartid är en gågata men under resten av året ett gångfartsområde där du lätt kör in med bilen och parkerar. Vid stranden och i centrala Rättvik finns många bra restauranger med fräscha råvaror. De är väl värda ett besök när du shoppat klart.

Vår och höst, när boendeanläggningarna har förmånliga priser, kanske du till och med ska boka en härlig weekend i Rättvik?

I Rättvik får du personlig service, i personliga butiker som alltid är välfyllda med säsongens nyheter.

I köpmannaföreningen ingår ett 60-tal butiker i branscher som antikt, apotek, bensin och motor, bagerier, barnkläder, böcker, banker, blommor, guld och bijouterier, hem och presenter, hälsa och skönhet, elektronik, hantverk, lek och hobby, livsmedel, nyckelservice, mode, parfymerier och kosmetika, skor och väskor, sport och fritid, synvård, systembolag, tyg och garner, underkläder, tryckerier, mäklare, hotell, camping, restauranger och caféer.

Varmt välkommen till Rättvik!

Kontakt

Försäljning, lokaler, knallar
Håkan Johansson
070-746 56 99

Ordförande
Wivi Sörlin
070-223 76 43

Postadress
Rättviks Handel Ideell förening (Köpmannaföreningen)
c/o KLÖS
HSB-gatan 3
795 30 Rättvik
E-post