Matsedel - Springkällan

Restaurang Springkällan är öppen för allmänheten även på helgerna.

Bord med tillbringare och kopp som innehåller något varmt som ryker. Vantar ligger intill. 

Öppettider

Försäljning av matlådor mellan klockan 11.00–11.30 och klockan 12.00–13.30.

Restaurangen är öppen mellan klockan 12.00–13.30.

Vecka 3 13/1–19/1

Måndag

Kokt köttkorv, senapssås och potatis

Tisdag

Kålpudding, brunsås och potatis

Onsdag

Stekt strömming och potatismos

Torsdag

Korvgryta Forsell serveras med ris eller potatis

Fredag

Köttfärssås och spagetti

Lördag

Kycklinglårfilé, pepparsås och klyftpotatis

Söndag

Skinkstek, äppelcidersås och potatis

Vecka 4 20/1–26/1

Måndag

Falukorv, stuvad vitkål, vitkål och potatis

Tisdag

Springkällans lasagne

Onsdag

Panerad fisk, varm citronsås och potatis

Torsdag

Biff stroganoff, ris eller potatis

Fredag

Stekt fläsk, löksås och potatis

Lördag

Kycklinglårfilé, rödvinssky och potatisgratäng

Söndag

Stek med gräddsås och potatis

Vecka 5 27/1–2/2

Måndag

Ugnsfärs med gräddsås och potatis

Tisdag

Fisk med citron och dragonsås serveras med potatis

Onsdag

Falukorv och stuvade makaroner

Torsdag

Currykycklinggryta, ris eller potatis

Fredag

Oxbringa och rotmos

Lördag

Lax i ugn med tomat och ost serveras med potatis

Söndag

Chiliköttgryta och potatis