Matsedel - Springkällan

Restaurang Springkällan är öppen för allmänheten även på helgerna.

Tre kycklingar och en korg med påskägg.

Öppettider

Försäljning av matlådor mellan klockan 11.00–11.30 och klockan 12.00–13.30.

Restaurangen är öppen mellan klockan 12.00–13.30.

Vecka 15 7/4–13/4

Måndag

Gratinerad falukorv och potatismos

Tisdag

Fiskgratäng ansjovis och kapris serveras med potatis

Onsdag

Isterband och dillstuvad potatis

Torsdag

Färsrutor, tzatziki och klyftpotatis

Fredag

Stekt fläsk, bruna bönor och potatis

Lördag

Rabarberkyckling, ris eller potatis

Söndag

Sjömansgryta och potatis

Vecka 16 14/4–20/4

Måndag

Falukorv, stuvade morötter och potatis

Tisdag

Lasagne

Onsdag

Kokospanerad fisk, kall limesås och potatis

Skärtorsdag

Biff stroganoff, ris eller potatis

Långfredag

Lax, kall romsås och potatis

Påskafton (Lördag)

Kycklinglårfilé och potatisgratäng

Påskdagen (Söndag)

Stek med gräddsås och potatis

Vecka 17 21/4–27/4

Annandag påsk (Måndag)

Pepparrotskött och potatis

Tisdag

Spansk fiskgratäng och potatis

Onsdag

Falukorv och stuvade makaroner

Torsdag

Currykycklinggryta, ris eller potatis

Fredag

Oxbringa och rotmos

Lördag

Lax i ugn med ost och tomat serveras med potatis

Söndag

Burgundisk köttgryta och potatis