Matsedel - Springkällan
Restaurang Springkällan är öppen för allmänheten även på helgerna.

Öppettider
Försäljning av matlådor mellan klockan 11.00–11.30 och klockan 12.00–13.30.
Restaurangen är öppen mellan klockan 12.00–13.30.
Vecka 15 7/4–13/4
Måndag
Gratinerad falukorv och potatismos
Tisdag
Fiskgratäng ansjovis och kapris serveras med potatis
Onsdag
Isterband och dillstuvad potatis
Torsdag
Färsrutor, tzatziki och klyftpotatis
Fredag
Stekt fläsk, bruna bönor och potatis
Lördag
Rabarberkyckling, ris eller potatis
Söndag
Sjömansgryta och potatis
Vecka 16 14/4–20/4
Måndag
Falukorv, stuvade morötter och potatis
Tisdag
Lasagne
Onsdag
Kokospanerad fisk, kall limesås och potatis
Skärtorsdag
Biff stroganoff, ris eller potatis
Långfredag
Lax, kall romsås och potatis
Påskafton (Lördag)
Kycklinglårfilé och potatisgratäng
Påskdagen (Söndag)
Stek med gräddsås och potatis
Vecka 17 21/4–27/4
Annandag påsk (Måndag)
Pepparrotskött och potatis
Tisdag
Spansk fiskgratäng och potatis
Onsdag
Falukorv och stuvade makaroner
Torsdag
Currykycklinggryta, ris eller potatis
Fredag
Oxbringa och rotmos
Lördag
Lax i ugn med ost och tomat serveras med potatis
Söndag
Burgundisk köttgryta och potatis
Denna sida uppdaterades av Carl-Johan Uhlin