Matsedel - Springkällan

Restaurang Springkällan är öppen för allmänheten även på helgerna.

Rotfrukter och tomater i en ugnsfast form.

Öppettider

Försäljning av matlådor mellan klockan 11.00–11.30 och klockan 12.00–13.30.

Restaurangen är öppen mellan klockan 12.00–13.30.

Vecka 37 9/9–15/9

Måndag

Köttfärssås och spagetti

Tisdag

Kokt fisk, ägg och persiljesås serveras med potatis

Onsdag

Stekt fläsk, paltbröd, vitsås och potatis

Torsdag

Kycklinggryta med curry, ris eller potatis

Fredag

Biff á la lindströmslåda, brunsås och potatis

Lördag

Kalops och kokt potatis

Söndag

Skinkstek, gräddsås och potatis

Vecka 38 16/9–22/9

Måndag

Köttbullar och stuvade makaroner

Tisdag

Stekt strömming och potatismos

Onsdag

Korvgryta med paprika och tomat, ris eller potatis

Torsdag

Gratinerad blomkål, bacon och potatis

Fredag

Kokt köttkorv och rotmos

Lördag

Rödspätta, sandefjordssås och potatis

Söndag

Gräddig fläskgryta med timjan och potatis

Vecka 39 23/9–29/9

Måndag

Kycklinggryta, ris eller potatis

Tisdag

Kålpudding, brunsås och potatis

Onsdag

Fiskgratäng med apelsin och chili, potatis

Torsdag

Falukorv, stuvade morötter och potatis

Fredag

Gratinerad kassler med ris eller potatis

Lördag

Dillkött och kokt potatis

Söndag

Fläskkarré, gräddsås och potatis