Matsedel - Springkällan
Restaurang Springkällan är öppen för allmänheten även på helgerna.
Öppettider
Försäljning av matlådor mellan klockan 11.00–11.30 och klockan 12.00–13.30.
Restaurangen är öppen mellan klockan 12.00–13.30.
Vecka 37 9/9–15/9
Måndag
Köttfärssås och spagetti
Tisdag
Kokt fisk, ägg och persiljesås serveras med potatis
Onsdag
Stekt fläsk, paltbröd, vitsås och potatis
Torsdag
Kycklinggryta med curry, ris eller potatis
Fredag
Biff á la lindströmslåda, brunsås och potatis
Lördag
Kalops och kokt potatis
Söndag
Skinkstek, gräddsås och potatis
Vecka 38 16/9–22/9
Måndag
Köttbullar och stuvade makaroner
Tisdag
Stekt strömming och potatismos
Onsdag
Korvgryta med paprika och tomat, ris eller potatis
Torsdag
Gratinerad blomkål, bacon och potatis
Fredag
Kokt köttkorv och rotmos
Lördag
Rödspätta, sandefjordssås och potatis
Söndag
Gräddig fläskgryta med timjan och potatis
Vecka 39 23/9–29/9
Måndag
Kycklinggryta, ris eller potatis
Tisdag
Kålpudding, brunsås och potatis
Onsdag
Fiskgratäng med apelsin och chili, potatis
Torsdag
Falukorv, stuvade morötter och potatis
Fredag
Gratinerad kassler med ris eller potatis
Lördag
Dillkött och kokt potatis
Söndag
Fläskkarré, gräddsås och potatis
Denna sida uppdaterades av Carl-Johan Uhlin