Matsedel - Springkällan
Restaurang Springkällan är öppen för allmänheten även på helgerna.
Öppettider
Försäljning av matlådor mellan klockan 11.00–11.30 och klockan 12.00–13.30.
Restaurangen är öppen mellan klockan 12.00–13.30.
Vecka 3 13/1–19/1
Måndag
Kokt köttkorv, senapssås och potatis
Tisdag
Kålpudding, brunsås och potatis
Onsdag
Stekt strömming och potatismos
Torsdag
Korvgryta Forsell serveras med ris eller potatis
Fredag
Köttfärssås och spagetti
Lördag
Kycklinglårfilé, pepparsås och klyftpotatis
Söndag
Skinkstek, äppelcidersås och potatis
Vecka 4 20/1–26/1
Måndag
Falukorv, stuvad vitkål, vitkål och potatis
Tisdag
Springkällans lasagne
Onsdag
Panerad fisk, varm citronsås och potatis
Torsdag
Biff stroganoff, ris eller potatis
Fredag
Stekt fläsk, löksås och potatis
Lördag
Kycklinglårfilé, rödvinssky och potatisgratäng
Söndag
Stek med gräddsås och potatis
Vecka 5 27/1–2/2
Måndag
Ugnsfärs med gräddsås och potatis
Tisdag
Fisk med citron och dragonsås serveras med potatis
Onsdag
Falukorv och stuvade makaroner
Torsdag
Currykycklinggryta, ris eller potatis
Fredag
Oxbringa och rotmos
Lördag
Lax i ugn med tomat och ost serveras med potatis
Söndag
Chiliköttgryta och potatis
Denna sida uppdaterades av Carl-Johan Uhlin