Matsedel - Springkällan
Från och med 1 september 2021 är restaurang Springkällan öppen för allmänheten även på helgerna.

Öppettider
Försäljning av matlådor mellan klockan 11.00–11.30 och klockan 12.00–13.30.
Restaurangen är öppen mellan klockan 12.00–13.30.
Vecka 27 4/7–10/7
Måndag
Köttfärssås och pasta
Tisdag
Kassler med ananas, chilisås serveras med ris eller potatis
Onsdag
Stekt strömming med potatismos
Torsdag
Pepparrotskött med potatis
Fredag
Kycklinglårfilé, ratatouille och stekt potatis
Lördag
Laxgratäng med osttäcke och potatis
Söndag
Fläskkarré, gräddsås och potatis
Vecka 28 11/7–17/7
Måndag
Korvgryta Forsell och potatis
Tisdag
Stekt fläsk, löksås och potatis
Onsdag
Redd grönsakssoppa
Pannkaka
Torsdag
Örtagårdsgryta och potatis
Fredag
Fiskgratäng med kaviar och dill serveras med potatismos
Lördag
Kycklinggratäng med senap och timjan serveras med ris eller potatis.
Söndag
Skinkstek, gräddsås och potatis
Vecka 29 18/7–24/7
Måndag
Panerad fisk med kall sås och potatis
Tisdag
Ugnsfärs med lingon, brunsås och potatis
Onsdag
Ostgratinerad bacon och blomkål serveras med potatis
Torsdag
Falukorvsgratäng
Fredag
Rimmad bog och rotmos
Lördag
Kassler på spenatbädd, ostsås och potatis
Söndag
Chiligryta med stekt potatis
Denna sida uppdaterades av Carl-Johan Uhlin