2023-03-08

Nu kan du anmäla dig till vårens kompetensmässa

Händer som håller i fyra stora kugghjul som går i varandra.

Är du arbetsgivare som söker semestervikarier eller behöver hitta fler medarbetare? Söker du jobb? Anmäl dig till Kompetensmässan 21 april på Tegera arena i Leksand.

Två gånger per år kommer en Kompetensmässa att arrangeras. På våren i Leksand och på hösten i Rättvik. Arrangör för mässan är VIA-förvaltningen, Leksand och Rättviks näringslivsavdelningar och Arbetsförmedlingen.

Syftet med mässan är att skapa en kravlös mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare, som förhoppningsvis leder till arbete för flera arbetssökande samt kompetensförsörjning för arbetsgivare.

Är du arbetsgivare?

Om du behöver hitta fler medarbetare eller semestervikarier är Kompetensmässan rätt plats. Här kommer det att finnas ett stort antal arbetssökande.

Är du arbetssökande?

För att delta behöver du ha förberett ett digitalt CV och vara beredd att börja arbeta. Du ska vara förberedd på att prata med arbetsgivare och presentera dig.

Tid och plats

  • Fredag 21 april 2023 klockan 11.30–13.00
  • Tegera arena, Leksand
  • Fri entré

Lunchmacka och kaffe till alla deltagare.

Information och anmälan

Mer information och anmälan hittar du på Leksands sida "Kompetensmässan - en mötesplats för arbetssökande och arbetsgivare". Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anmäl dig senast den 19 april.

Kontakt

Har du frågor om Kompetensmässan kontaktar du Liv-Grete Lidberg via e-post liv-grete.lidberg@leksand.se eller telefon 0247-808 00.