Gå till innehåll
Rättviks kommun
Rättviks kommun
2019-11-11

Öppet hus på Stiernhööksgymnasiet

Lördag 16 november kl. 10 blir det öppet hus på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik. Kom och få information om skolan, programmen och internatet. 

Du får en rundvisning på programmen och du får träffa elever och personal som berättar om hur det är att studera på gymnasiet . Mässa i cafeterian från kl. 10. Information och storsamling i aulan sker cirka kl. 10 i aulan och därefter fortsätter dagen ute på de olika programmen. Vid lunch bjuder skolan på mat i matsalen och avslutningsvis kan man följa med på rundvandring på internatet. Ingen föranmälan.

En skola med brett utbud

Står du inför ditt gymnasieval och ska söka utbildning? På Stiernhööksgymnasiet finns ett brett utbud av både högskoleförberedande utbildningar och yrkesutbildningar. Här kan du välja mellan 9 nationella program.

Nyheter läsåret 2020

Nu kan vi äntligen erbjuda Barn- och fritidsprogrammet (med inriktningarna Fritid och hälsa samt Pedagogiskt arbete) och Handel- och administrationsprogrammet (med inriktningen Service) på Stiernhööksgymnasiet. Programmen passar bland annat dig som vill kombinera dina studier med idrott.

En annan nyhet är att Naturvetenskapsprogrammet utökas med inriktningen Naturvetenskap och samhälle.

Om du vill kombinera din utbildning med ditt idrottande kan du välja Lokal idrottsutbildning "LIU" eller Nationell idrottsutbildning "NIU". Läs mer om LIU och NIU under fliken Idrottsutbildning.

Välkomna!

Mer information om skolan och programmen på Stiernhööksgymnasiets webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.