Rättviks kommun
Rättviks kommun
2018-03-13

Vi behöver bli fler lärare. Nu finns chansen för dig som saknar lärarexamen

Utbilda dig till lärare samtidigt som du jobbar hos oss. Tillsammans med Högskolan Dalarna och ett trettiotal kommuner i och kring Dalarna har Rättviks kommun tagit fram två unika utbildningsmöjligheter. Välkommen på informationsträff den 26 mars så får du veta mer.

Vi fortsätter förra årets succé. Tillsammans med Högskolan Dalarna och ett trettiotal kommuner i och kring Dalarna har vi tagit fram två unika utbildningsmöjligheter som innebär att du kan utbilda dig till lärare samtidigt som du jobbar hos oss och får lön. Antingen väljer du att utbilda dig till grundskolelärare mot åk 4-6 med inriktning naturvetenskap och teknik. Eller så kompletterar du din tidigare examen med kompletterande pedagogisk utbildning.

Vi gör den här satsningen för att vi behöver fler kompetenta, kreativa, driftiga och duktiga pedagoger.

Välkommen på informationsträff

Datum: måndag 26 mars, klockan 18.00
Plats: Insikten Hedslund, Golfvägen 1 A, Rättvik

Precis som all annan utbildning på Högskolan måste du göra en ansökan via antagning.se, innan 16 april, därför är informationsträffen så tidigt lagd.

På plats finns Förvaltningschef för Barn-och utbildningsförvaltningen tillsammans med Utvecklingsledaren som berättar mer om vad satsningen innebär.

Välkommen