Rättviks kommun
Rättviks kommun

Utbildningar

Offentlig Gastronomi Dalarna kommer att hålla ett antal utbildningar och föreläsningar. Här hittar du aktuella inbjudningar.

Aktuella utbildningar

Välkommen till Offentlig Gastronomi Dalarnas Arbetsledarutbildning

Under hösten 2020 håller Anders Frodig arbetsledarutbildning i mindre (coronaanpassade) grupper. Utbildningen hålls för en till två kommuner i taget.

Rotfrukter och tomater i en ugnsfast form.

Vi pratar och workshoppar om:

  • Dalarnas Livsmedelsstrategi
  • Ledarskap
  • Värdeorden
  • Glädje/Stolthet
  • Offentlig Gastronomi Dalarna

Du får handfasta tips och konkreta verktyg att ta med dig och använda direkt när du kommer hem.

Datum och orter

  • 9 september i Mora
  • 10 september i Orsa
  • 22 september i Älvdalen
  • 6 oktober i Falun
  • 8 oktober för Vansbro & Malung/Sälen i Malung
  • 13 eller 21 oktober för Avesta, Hedemora och Säter i Avesta
  • 12 november i Falun
  • 4 december i Falun

Fler utbildningstillfällen kommer och då uppdateras informationen.

Tider
Vi träffas klockan 8 och dagen slutar vid cirka 12. Som alternativ kan vi också börja klockan 12 och sluta vid 16. Mer information får du när du anmäler dig.

Anmälan
Anmälan görs till respektive kostchef senast tio (10) dagar före utbildningsstart. I anmälan anger du vilket datum och vilken ort du anmäler dig till.

Genomförda utbildningar

Blandade rotfrukter på en skärbräda.

Värdskap och salladsbuffén

Onsdag 12 och 19 februari klockan 8.30 träffas vi i restaurangskolans lokaler på gymnasiet i Leksand.

Under dagen pratar vi värdskap och vikten av förberedelser för salladsbuffén.

Anmälan till respektive kostchef senast 7 februari.

Blandade rotfrukter på en skärbräda.

Värdskap och salladsbuffén

Fredag 14 februari klockan 8.30 träffas vi i restaurangskolans lokaler på Hushags­gymnasiet i Borlänge.

Under dagen pratar vi värdskap och vikten av förberedelser för salladsbuffén.

Anmälan till respektive kostchef senast 7 februari.

Blandade rotfrukter på en skärbräda.

Värdskap och salladsbuffén

Fredag 6 och 13 december klockan 8.30 träffas vi i restaurangskolans lokaler på Hushagsgymnasiet i Borlänge.

Under dagen pratar vi värdskap och vikten av förberedelser för salladsbuffén.

Anmälan till respektive kostchef senast 29 november.

Blandade rotfrukter på en skärbräda.

Värdskap och salladsbuffén

Fredag 8 och 15 november klockan 8.30 träffas vi i restaurangskolans lokaler på Hushagsgymnasiet i Borlänge.

Under dagen pratar vi värdskap och vikten av förberedelser för salladsbuffén.

Anmälan till respektive kostchef.

Blandade rotfrukter på en skärbräda.

Värdskap och salladsbuffén

Torsdag 31 oktober och fredag 1 november klockan 8.30 träffas vi i restaurangskolans lokaler på Mora gymnasium.

Under dagen pratar vi värdskap och vikten av förberedelser för salladsbuffén.

Anmälan till respektive kostchef.

Kontakt

Anders Frodig
0248-70 711

Besöksadress

Stiernhööksgymnasiet
Masvägen 15
795 32 Rättvik

Postadress

Rättviks kommun
Offentlig Gastronomi Dalarna
795 80 Rättvik