Rättviks kommun

Timvikarier sökes inom lokalvård och kost

Vi tar tillvara varandras kunnande och bygger relationer för att servera god mat och för att kunna vistas i rena och välskötta lokaler.

Du kan arbeta som lokalvårdare, måltidsbiträde, kokerska, kock eller ekonomibiträde. Du kommer att arbeta självständigt och tillsammans med andra.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som timvikarie inom lokalvård och kost är omväxlande och utmanande! Vi vill att du som är intresserad av att arbeta i våra verksamheter kan ta egna initiativ, vara flexibel och vara beredd att tidvis arbeta under hög arbetsbelastning. Du ska kunna kommunicera och dokumentera på svenska. Du kommer att arbeta i skolor på äldreboenden och andra kommunala fastigheter och en förutsättning för att trivas hos oss är att du tycker om att möta människor.

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning, saknar den formella utbildningen men ändå vill arbeta inom våra verksamheter och har erfarenhet sedan tidigare. Önskvärt är att du har körkort.
Vår verksamhet omfattas av registerkontroll. Det betyder att du som blir aktuell för arbete hos oss ska kunna lämna in ett registerutdrag från Polisens belastningsregister. Registerutdraget ska gälla för arbete inom skola eller förskola. Blankett för att beställa ett registerutdrag finns att ladda ner från webbplatsen http://polisen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi erbjuder

  • En bra inskolning
  • Flexibla arbetstider
  • Trevliga arbetskamrater
  • Fantastiska möten med människor
  • Goda erfarenheter för framtiden

Upplysningar om tjänsten

Timavlönad.
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Rekrytering sker löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2018-11-30.

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs


Ansökan skickas till

Rättviks kommun
Bemanningsenheten
79580 Rättvik

eller
bemanningsenheten@rattvik.se

Du kan även söka direkt på sidan Bemanning.