Rättviks kommun
Inloggning för skribenter
Personalinloggning mejlprogram

Rättviks kommun söker 100 % alt. 50 % speciallärare till Sätra skola

Rättvik – livskvalitet in på knutarna! Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö.

Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Under devisen ”Där tradition möter framtid” vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia. Vi vill nu välkomna ännu en medarbetare in i dessa spännande processer!

Sätra skola är en liten F-5 skola med ca 55 elever. Skolan ligger i en lantlig miljö, endast 4 km från centrala Rättvik. På skolan finns förutom lärare och fritidspedagoger, även lärarassistent.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har speciallärarutbildningen alt. specialpedagogutbildning. I heltidstjänsten kan klassundervisning förekomma. Som lärare hos oss ska du kunna inspirera och motivera eleverna i sin kunskapsutveckling och sätta elevens lärande i centrum.

Vem är du?

Personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är att du är du är en trygg och tydlig vuxen med ett stort engagemang för eleverna. Du kan ta stort eget ansvar, är flexibel och tycker det är utvecklande att samarbeta i arbetslag samt med övriga speciallärare på rektorsområdet. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Upplysningar om tjänsten

Tjänsten är tillsvidare med omfattning 100 % alt. 50 % med tillträde 2018-01-08. Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.

Sista ansökningsdag 2017-11-29

Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.

Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska medtas vid eventuellt anställningstillfälle.

Kontakt

Rektor
Megh Tomt Andersen, Sätra skola
0248-70 551

Fackliga företrädare
Lärarnas Riksförbund
Lars Loman
0248-704 27

Lärarförbundet
Kristina Haag Larsen
073-077 34 35

Sista ansökningsdag
2017-11-29

Märk ansökan med
Dnr: 2017/13-10

Ansökan skickas till
barn.utbildning@rattvik.se

Rättviks kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen
795 80 Rättvik

Om ni flyttar till Dalarna i samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på rekryteringslots.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.