Rättviks kommun
Inloggning för skribenter
Personalinloggning mejlprogram

Rättviks kommunala musikskola söker musiklärare med kompetens för träblås- och bleckblåsundervisning

Rättvik – livskvalitet in på knutarna! Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö.

Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Under devisen ”Där tradition möter framtid” vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia. Vi vill nu välkomna ännu en medarbetare in i dessa spännande processer!

Rättviks kommunala musikskola har ca 270 elever i ämnesundervisning och vi erbjuder ett stort antal olika instrument. Vi åker till kommunens byskolor och undervisar samt bedriver undervisning i form av instrumentallektioner och ensemble/orkester i Musikskolans Hus. Vi har dessutom förmånen att dela byggnad med Folkmusikens Hus.

Vi tror att eleverna utvecklas mycket genom att få spela tillsammans i ensembler och orkestrar samt delta i konserter och föreställningar.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i musikskolans arbetslag där ni kollegor stöttar varandra i såväl pedagogiska tankar som i planering av verksamheten inåt och utåt. Du arbetar med att sätta upp tydliga mål och förmedlar detta på ett bra sätt till eleverna. Du coachar och ser alltid elevens möjligheter till kunskapsutveckling. Instrument att undervisa på: Bleckblås – trumpet, trombon och valthorn. Träblås – klarinett och saxofon.

Vem är du?

Vi söker lärare som kan inspirera och engagera eleverna. Du har musikhögskoleutbildning eller liknande och du är nyfiken på ditt uppdrag. Du tar ansvar och är självgående. Du hittar flexibla lösningar som utvecklar verksamheten. Du vill också arbeta tillsammans i ett arbetslag där du bidrar med dina tankar.

Pedagogisk musikutbildning på högskolenivå är ett krav.

B-körkort och tillgång till bil krävs för tjänsten.

Upplysningar om tjänsten

Tjänsterna är tillsvidareanställning med omfattning bleckblås 40% och träblås 30%. Tjänsterna kan sökas var för sig eller tillsammans. OBS ferietjänst.

Tillträde 8 januari 2018.

Sista ansökningsdag: 15 november 2017

Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.

Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska medtas vid eventuellt anställningstillfälle.

Kontakt

Musikledare
Melker Brodin
0248-70 286

Fackliga företrädare
Lärarförbundet
Kristina Haag Larsen
073-0773435

Sista ansökningsdag
2017-11-15

Märk ansökan med
Dnr: 2017/163-1

Ansökan skickas till
barn.utbildning@rattvik.se

Rättviks kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen
795 80 Rättvik

Om ni flyttar till Dalarna i samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på rekryteringslots.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.