Rättviks kommun
Inloggning för skribenter
Personalinloggning mejlprogram

Rättviks kommun söker lärare till Matematik samt NO ämnen
åk 6 – 9 Rättviksskolan-Nyhedsskolan

Rättvik – livskvalitet in på knutarna! Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö.

Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Under devisen ”Där tradition möter framtid” vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia. Vi vill nu välkomna ännu en medarbetare in i dessa spännande processer!

Rättviksskolan F-9 bedriver undervisning i åk F – 9 och är känd för sin höga måluppfyllelse.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med undervisning i matematik och/eller NO-ämnen (biologi, fysik, kemi samt teknik) i årskurs 6 – 9. Arbetet sker i nära samverkan med övriga pedagoger i arbetslaget.

Vem är du?

Vi söker dig som är behörig lärare, lärarlegitimation är ett krav. Du har en god förmåga att kunna bemöta alla elever. Vi vill att du ska kunna använda digitala lärverktyg och ha intresse för att utveckla undervisning utifrån elevers olika lärstilar.
Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 100%, förnärvarande undervisning i enbart matematik. Tillträde 2017-10-23 eller enligt överenskommelse.
Vi håller anställningsintervjuer löpande.

Sista ansökningsdag 2018-01-07

Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.

Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska medtas vid eventuellt anställningstillfälle.

Kontakt

Rektor
Göran Berg
0248-70 251

Fackliga företrädare
Lärarnas Riksförbund
Frans Kisnis
0248-70 204

Lärarförbundet
Madeleine Eriksson
0248-70 501

Sista ansökningsdag
2018-01-07

Märk ansökan med
Dnr: 2017/11-23

Ansökan skickas till
barn.utbildning@rattvik.se

Rättviks kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen
795 80 Rättvik

Om ni flyttar till Dalarna i samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på rekryteringslots.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.