Rättviks kommun
Rättviks kommun

Ledarträff och föreläsning - Samsyn mellan idrotterna - vårt bästa för barnens bästa!

Syftet med kvällen är att skapa en mötesplats för tränare/ledare där vi diskuterar hur vi kan samverka bättre inom kommunen. Allt för att fler barn  ska kunna idrotta i våra föreningar, ägna sig åt flera idrotter (allsidighet) och ta hänsyn till varandras säsonger. Helt enkelt samverka över föreningsgränserna för göra vårt bästa för barnens bästa!

Logotype Samsyn och vårt bästa för barnens bästa


Lagidrotterna och andra idrotter, har svårt att rekrytera spelare/aktiva och även få tränare i vissa åldersgrupper. Vi når inte alla barn och vi "konkurrerar" ofta om samma barn. För att våra barn fortsatt ska ha ett brett idrottsutbud så måste vi börja att samarbeta bättre.

Vi inleder med föreläsaren Jenny Hedlund.

Flerfaldig världsmästare i innebandy både som ledare och spelare. Jenny kommer att berätta om sin resa inom och med idrotten, hur det påverkat livet ur flera aspekter. Hon brinner för att växa med människor, såväl ungdomar som vuxna. Jenny arbetar idag som spelutvecklare på Dalarnas Innebandyförbund och som professionell coach, hon föreläser i teambuilding för idrottens ungdomar via SISU Idrottsutbildarna samt föreläser och inspirerar företag/skolor som lägger värde i att få ihop en grupp och få dem att må bra och sträva mot utveckling, mål och resultat.


Läs hela inbjudan.PDF

Målgrupp: Alla barn- och ungdomstränare i Rättviks kommun

Tid och plats: Tisdagen den 19 februari 2019 kl. 18-20.30 på Kulturhuset i Rättvik.

Anmälan senast 12 februari till https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1219436länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller till olivia.justin@dalaidrotten.se

Välkomna!