Kopia på ditt betyg

Rättviks kommuns centralarkiv kan ta fram kopia på ditt betyg.

Vid frågor om betyg efter vuxenutbildning i Rättvik kontaktar du Vuxenutbildningen Leksand-Rättvik via e-post vuxenutbildning@leksand.se eller telefon 0247‑80 000. Betyget finns arkiverat i Leksand oavsett studieort.

Vid frågor om betyg efter gymnasieutbildning på naturbruk/lantbruksskolan i Rättvik före år 2005 kontaktar du Regionarkivet i Ludvika. Regionarkivet i Ludvika når du via e-post regionarkivet@regiondalarna.se eller telefon 0240‑49 54 20. Betyg efter 2005 finns hos centralarkivet i Rättvik (se kontaktuppgifter nedan).

För att lämna ut betyget till dig behöver vi:

  • Namn
  • Personnummer
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Eventuellt postadress om du vill ha betyget som en papperskopia.

Betyget skannas och vi skickar det som pdf-fil till dig via Trusted­Dialog som är en säker meddelande­lösning. Du identifierar dig med bank-id för att få tillgång till din betygs­kopia. Vi kan också skicka en pappers­kopia till post­adressen.

Tänk på att beställa betyget i god tid då vi inte alltid har möjlighet att ta ut betyget med kort varsel.

Kontakt

Arkivet

Skicka ett mejl med namn, personnummer, e-postadress, telefonnummer och eventuellt postadress till centralarkiv@rattvik.se för att begära en kopia på ditt betyg.
Du kan också ringa 0248-70 307.

Komvux

Har du läst på Komvux i Rättvik eller Leksand Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. så förvaras dessa betyg i Leksand.

Skicka ett mejl till vuxenutbildning@leksand.se eller ring 0247-806 68.