Rättviks kommun
Inloggning för skribenter
Personalinloggning mejlprogram

Sommarvikarier 2017

Vi söker sommarvikarier till våra verksamheter inom vård och omsorg

Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö.

Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Under devisen ”Där tradition möter framtid” vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia.
Till våra verksamheter inom socialförvaltningen söker vi nu sommarvikarier som vill bidra till att öka livskvalitén för människor med olika behov.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med människor för att hjälpa dem att förgylla deras vardag. I arbetet ingår vardagliga sysslor som till exempel att handla eller städa men också att ge stöd och omvårdnad i olika former. Du kan få utföra delegerade arbetsuppgifter, till exempel som att ge läkemedel.

Vem är du?

Vi söker Dig som har ett intresse och engagemang för andra människor. Du känner att du vill ge god vård, stöd och omsorg till människor i deras vardag. Du ser därför också det som en självklarhet med ett gott bemötande och att visa respekt för andra. Eftersom vi har dokumentationsskyldighet så behöver du behärska svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder

  • En bra inskolning
  • Flexibla arbetstider
  • Trevliga arbetskamrater
  • Bra lön
  • Spännande möten med de människor du arbetar hos
  • Goda erfarenheter för framtiden

Upplysningar om tjänsten

Vi rekryterar löpande och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan skickas till

Rättviks kommun
Bemanningsenheten
795 80 Rättvik
bemanningsenheten@rattvik.se

Blanketter

AnsökanPDF