Matsedel - Springkällan
Restaurang Springkällan är öppen för allmänheten även på helgerna.
Öppettider
Försäljning av matlådor mellan klockan 11.00–11.30 och klockan 12.00–13.30.
Restaurangen är öppen mellan klockan 12.00–13.30.
Vecka 10 4/3–10/3
Måndag
Köttbullar och stuvade makaroner
Tisdag
Stekt strömming och potatismos
Onsdag
Korvgryta med paprika och tomat serveras med ris eller potatis
Torsdag
Ostgratinerad blomkål med bacon serveras med potatis
Fredag
Kokt köttkorv och rotmos
Lördag
Rödspätta, Sandefjordssås och potatis
Söndag
Fläskköttsgryta med timjan och potatis
Vecka 11 11/3–17/3
Måndag
Kycklinggryta med currysmak serveras med ris eller potatis
Tisdag
Kålpudding, brunsås och potatis
Onsdag
Fiskgratäng med apelsin och chili serveras med potatis
Torsdag
Falukorv, stuvade morötter och potatis
Fredag
Kasslergratäng, ris eller potatis
Lördag
Dillkött och kokt potatis
Söndag
Fläskkarré, gräddsås och potatis
Vecka 12 18/3–24/3
Måndag
Panerad fisk, stuvad spenat och potatis
Tisdag
Örtagårdsgryta och potatis
Onsdag
Ärtsoppa
Pannkaka
Torsdag
Ugnsgratinerad falukorv och potatismos
Fredag
Ugnsfärs, brunsås och potatis
Lördag
Kycklinglårfilé, pepparsås och potatis
Söndag
Enbärsstek, messmörssås och potatis
Denna sida uppdaterades av Carl-Johan Uhlin